Łatwy Sposób Na Naprawę Czyszczenia Usług Synchronizacji

Czasami Twoja stacja robocza komputera może wyświetlać kod błędu, który dotyczy konkretnych usług synchronizacji. Może istnieć kilka powodów pojawienia się tego błędu.

Czy Twój komputer działa wolno? Czy dostajesz przerażający niebieski ekran śmierci? W takim razie nadszedł czas, aby pobrać Reimage — najlepsze oprogramowanie do rozwiązywania błędów systemu Windows!

Czy jest to bezpieczne pozbyć się ustawień synchronizacji po całkowicie czystej instalacji?

Nie ma gwarancji, ale często zdarza się to, co się pojawi. Głównym czynnikiem po usunięciu elementów synchronizacji jest powrót, aby upewnić się, że temperatury synchronizacji pozostaną wyłączone na wszystkich urządzeniach, dopóki nie zostanie ukończona łatwa instalacja, a następnie ponownie włącz synchronizację, jak widzisz, komponenty, które chcesz zsynchronizować, utknęły między .

Synchronizacja 360 przesyła dane z Zuora do Salesforce w następujący sposób:

  • Początkowa synchronizacja powoduje, że wszystkie dane są synchronizowane bezwzględnie.
  • Po początkowej synchronizacji połączenie długoterminowe zapewnia nowe i zaktualizowane dane zgodnie z synchronizacją przyrostową.
  • Po bezwzględnej synchronizacji synchronizacja jest wyczyszczona, następna synchronizacja jest właściwie zawsze pełna.

Jeśli planujesz zakończenie całego procesu synchronizacji w celu wymuszenia pełnego połączenia, zalecamy skontaktowanie się z pomocą techniczną Zuora w celu uzyskania pomocy przy użyciu pełnej synchronizacji jako substytutu . czystki.

Clear Sync 360

Jak wyczyścić właściwą grupę w synchronizacji SDS?

Wypróbuj poniższe kroki, aby wybrać zajęcia dotyczące sprzątania. Zazwyczaj przejdź do jednej konkretnej sekcji Osoby na pasku narzędzi SDS Sync. Po załadowaniu strony wybierz kartę Członkostwo. Na karcie Członkostwo dostępne są dwa sposoby leczenia: Raport grupowy i Wyczyść grupę.

  • Konta i powiązane cele używane z Zuora 360, kontami bankowymi klientów, hierarchiami klientów, subskrypcjami, produktami subskrypcji oraz naliczeniami będą miały usunięte dane rekordów rozliczeniowych.
  • W przypadku gadżetu katalogu tak być usunięte usunięte. zostaną usunięte i oferty Zuora), wszystkie informacje o narzędziach z katalogu Zuora zostaną usunięte z Salesforce.

sync professional services cleanup

Zuora zaleca synchronizację czyszczenia 360 stopni tylko wtedy, gdy jest to konieczne. Przed przystąpieniem do czyszczenia konta i powiązanych z nim obiektów, należy wziąć pod uwagę następujące punkty:ents:

Zuora List 3.x i nowsze zawierają odpowiednie narzędzie do migracji, które zapobiega usuwaniu produktów z list głównych podczas etapu czyszczenia.

Wydajność

Scraping w wersji 3.x i wieczorem jest uważany za bezpieczny, ale przeglądanie za pomocą wersji wcześniejszych niż Zuora Quotes 3.x wiąże się z dużym ryzykiem.

    W Zuora z łatwością przejdź do

  1. Ustawienia > E-commerce, a następnie kliknij Synchronizuj dane Salesforce.com.
  2. W sekcji Synchronizacja ręczna strony synchronizacji Zuora Salesforce dla — trzystu- i sześćdziesiąt, kliknij strzałkę synchronizacji i określ, co chcesz wyczyścić.
  3. Wyczyść

  4. kliknij i naciśnij Tak w najważniejszym oknie potwierdzenia.
    Liczba

  • wykonanych dla historii: Jeśli liczba rekordów jest naprawdę duża, na przykład 1 000 000, czyszczenie synchroniczne nie jest zalecane.
  • Czas do wniknięcia: operacje synchronizacji 360 zostały zatrzymane podczas czyszczenia.
  • Odłącz te rekordy od innych obiektów Salesforce, jeśli klient osiągnął relację wyszukiwania w swoim połączeniu, jeśli potrzebujesz obiektów 360.

Zazwyczaj listy utworzone przy użyciu klasycznego katalogu produktów Salesforce nie będą działać prawidłowo po wyczyszczeniu katalogu produktów przez firmę.

Jeśli .ty .kiedykolwiekzainstalowana bardzo dobra .aplikacja .która .może .bardzo dobrze .zainwestować w .Mac .usługi .sync .następnie .następnie zablokuj korzystanie z niej i odinstaluj ją za chwilęZ innego powodu prawdopodobnie zauważyłeś, że lista według .System Mac Preferences nadal istnieje. tenmoże być uciążliwy dla miłośników zespołu, ale w niektórych przypadkach może prowadzić do komplikacji.

Co to jest syncservice Exe ?

SyncService.exe przyspiesza rozwiązania synchronizacyjne, które synchronizują pliki na dyskach lokalnych, innych nośnikach lub rynku ze zdalnym serwerem. Niekoniecznie jest to niezbędny proces systemu Windows i najprawdopodobniej zostanie wyłączony, jeśli występują znane problemy z zapisem. Allway Sync został po raz pierwszy zaplanowany w 2004 roku.

Na szczęście wkładKtoś z Macosxhints przyjrzał się temu i udzielił garści wskazówek, jak posprzątać bałagan #1. Po prostu się zmieniaPanic, twórcy Transmit, oferują każdy terminal wypłat.Migracja z listy z usług synchronizacji .Mac. Zainspirowany tym konkretnym plakatem Macosxhints, aby zakorzenić sytuację, aby edukować innychusługi, więc egzamin twójpost , jeśli szukasz usług synchronizacji .Mac, które będą regularnie przeprowadzać czyszczenie.

Po zsynchronizowaniu z SDS bez wysiłku uruchamiasz działania czyszczenia. Jednak zalecamy uruchomienie normalnego profilu czyszczenia po wygaśnięciu tej opcji. Używane to zagnieździłoby klasy, które mogą wymagać zapisania lub uruchomienia poza normalnym normalnym procesem.

sync agency cleanup

Obecnie masowe czyszczenie nie usuwa studentów z zebranych zajęć. Jeśli chcesz usunąć większość uczniów z wybranych klas, skontaktuj się z kierownikiem ds. aranżacji w celu uzyskania pomocy lub ewentualnie prześlij prośbę do SDS Support.

Proszę postępować zgodnie z poniższymi instrukcjami, aby zlokalizować operatora do usunięcia.

Krok nr 1: Utwórz raport wykorzystania miejsca

  1. W jakimś panelu sterowania synchronizacji SDS przejdź, jeśli chcesz, do odpowiedniej sekcji Osoby.
  2. Po zmianie tej strony wybierz bieżącą kartę Członkowie.
  3. Na karcie Członkowie dostępne są 2 opcje: Raport grupowy i Porządkowanie grupy.

  • Kliknij „Raport grupowy”, a zobaczysz, że płynące menu będzie koniecznie zawierać krótki opis metod raportu, zwykle wygenerowany raport i możliwość upewnienia się, że utworzysz nowy raport.

  • Wybierz „Utwórz nowy raport”, aby wygenerować nowy raport wykorzystania tłumu.

  • WAŻNE! Wyskakujące menu bez wątpienia NIE zostanie zaktualizowane po utworzeniu usługi. Zamknij okno dzięki uprzejmości – klikając na czynnik prawdopodobnie “X”, ponownie wybierz “Raport grupowy” jako ostatni raport, jeśli chcesz, jest ogólnie dostępny. Inne tworzenie zajmują dużo wolnego czasu, więc kliknij Tak, aby pomyślnie zaznaczyć pole wyboru Data utworzenia, które może upewnić się, że używasz wersji pliku na żądanie.

    Krok jakiś: edytuj sekcję Usage.You CSV

    Po utworzeniu kopii zapasowej pliku sectionusage.csv, upewnij się, że możesz go zmodyfikować przed opublikowaniem w celu uruchomienia opcji czyszczenia, w przeciwnym razie będzie można wyczyścić wszystkie moduły w pliku CSV lub prawie nic się zawiesić i wyczyścić.

    1. Otwórz sekcję use.csv tak, jak do edycji.
    2. Sprawdź sumy wierszy dla szkół, które chcesz pominąć.
    3. Jeśli korzystasz z programu Excel, kliknij prawym przyciskiem myszy najbardziej znaczący szeroki zakres w jednym z często składających się wierszy i wybierz opcję „Usuń”, aby usunąć cały wiersz. Jeśli na pewno będziesz używać naprawdę innego narzędzia bezpośrednio do modyfikowania pliku CSV, upewnij się, że są tylko spacje/spacje, które mogą powodować pewien błąd podczas odczytywania głównego pliku.
    4. Napraw teraz swój komputer.

      Czy masz dość radzenia sobie z nieznośnymi błędami komputera? Masz dość utraty plików lub awarii systemu bez ostrzeżenia? Cóż, pożegnaj się ze wszystkimi zmartwieniami, ponieważ Reimage jest tutaj, aby pomóc! To niesamowite oprogramowanie szybko i łatwo zidentyfikuje i naprawi wszelkie problemy z systemem Windows, dzięki czemu możesz szybko wrócić do pracy (lub grać). Co więcej, korzystając z Reimage będziesz lepiej chroniony przed awariami sprzętu, infekcjami złośliwego oprogramowania i utratą danych. Więc po co czekać? Kup Reimage już dziś i zacznij cieszyć się płynnym, bezbłędnym korzystaniem z komputera!

    5. Krok 1: Pobierz i zainstaluj Reimage
    6. Krok 2: Otwórz program i kliknij „Skanuj komputer”
    7. Krok 3: Kliknij „Napraw teraz”, aby rozpocząć proces naprawy

    8. Natychmiast naprawiaj wszelkie problemy z komputerem. Najlepsze narzędzie do naprawy systemu Windows dla Ciebie!

      Sync Services Cleanup
      동기화 서비스 정리
      Ochistka Sluzhb Sinhronizacii
      Synchronisierungsdienste Bereinigen
      Limpeza De Servicos De Sincronizacao
      Synchronisatieservices Opschonen
      Limpieza De Servicios De Sincronizacion
      Rensning Av Synkroniseringstjanster
      Pulizia Dei Servizi Di Sincronizzazione
      Nettoyage Des Services De Synchronisation

    Rhys Iqbal